Sobre L’AVETIS

lavetis-handmade-in-barcelona

Els fundadors des de nens van veure com les idees i els somnis que tenim es poden plasmar en dibuixos. Després aquests dibuixos poden prendre forma amb creacions. Però no va ser fins a l’any 2015 quan el somni que compartien de fundar la seva pròpia firma es va fer realitat. Una empresa jove, però amb més de trenta anys de dedicació al sector que neix amb la il·lusió de traslladar la seva tradició familiar a la confecció de vestits de núvia no convencionals.

Els seus orígens… L’AVETIS és la màgica combinació entre la inicial de la nostra dissenyadora i AVETIS, el seu cognom. Així i tot, el més especial és el seu significat. Avetis en armeni simbolitza ‘bona notícia’ i unes noces… Sempre ha de ser una bona notícia!

Sobre Lala

Pels què no la coneguin… Lala és les mans, la ment i el cor de L’AVETIS. Va créixer entre els patrons, teixits i màquines de cosir de les seves anteriors generacions. Des de molt joveneta va estudiar disseny de moda i patronatge. Va comptar amb el seu propi atelier al seu país d’origen, Armènia. Però la difícil situació del seu país, la va portar fins a Espanya. Posteriorment va treballar com patronista i dissenyadora per a altres grans firmes de moda, fins que es va decidir a emprendre la seva pròpia firma nupcial Made in Barcelona. I així… Fins a dia d’avui!

DEMANA LA TEVA CITA
sobre-lala