Hi ha quelcom d’especial en el disseny de vestits de núvies, i creiem que a L’Avetis som privilegiats de treballar en el que treballem… Perquè en realitat, amb tan sols assistir a la primera cita, ens feu partícips d’una nova història.

Arribeu mig nervioses, normalment acompanyades, amb o sense dubtes, no obstant això, totes irradieu il·lusió. I com si d’un patró es tractés, mitjançant va avançant la confecció del vestit, el vincle amb vosaltres també és major. A més, al filar els nostres teixits, sembla que segellem, d’alguna manera, un amor que es prolongarà en el temps.

La part més bonica de la confecció artesanal és que et permet treballar amb meticulositat cada gènere i aconseguir reflectir a cada núvia amb exactitud. De sobte, us vestiu de blanc (o no), l’impregneu de personalitat i es converteix en un vestit únic en el món. El vostre vestit.

Així, abans que acabi l’any volem agrair a totes les núvies diferents que ens van donar l’oportunitat de formar part de la seva història, que van confiar en nosaltres i van apostar per l’amor vestides d’elles mateixes, amb un vestit de L’Avetis.

Moltes gràcies de tot cor! Continuarem creient i treballant en el que és diferent… perquè és la nostre passió!

 

Gràcies per compartir amb nosaltres els vostres records… BONES FESTES!❤