Un dels aspectes que més pot preocupar-te a part del teu vestit de núvia, probablement sigui què tipus de maquillatge portaràs  per a aquest gran dia. Sobretot voldràs lluir radiant, però sense deixar de sentir-te tu mateixa. Per això L’AVETIS vol ensenyar-te que 6 tendències en maquillatge nupcial hi haurà en 2017.

LOOK NUDE

No volem que donis el “ Sí , vull” amb la cara rentada. Aquesta tendència consisteix a semblar que no portis maquillatge, però que el seu resultat sigui una pell radiant i sobretot natural. Et recomanem que utilitzis productes lleugers i que deixin transpirar la pell, però que aguantin  durant tot el día.

LOOK NUDE

 

STROBING

És una tècnica que segur que ja utilitzes, però que no coneixies el seu significat. El strobing consisteix a conseguir una pell més lluminosa i sucosa. I s’aconsegueix únicament amb dos productes: l’il·luminador i el coloret.

Aquesta tècnica consisteix a il·luminar la teva pell al màxim, ressaltar les teves faccions amb punts de llum i destacar més la zona del coloret. El color que més es portarà serà el rosa en totes les seves tonalitats.

STROBING

 

OMBRES METAL·LITZADES

Depenent de quan celebris les teves noces podràs utilitzar més lluentor o menys. Ja que si se celebra al matí no és recomanable abusar de les lluentors. Però si estàs de sort i celebres les teves noces a la tarda, no dubtis a utilitzar ombres metal·litzades en tons rogencs o blaus, ja que serà l’última tendència.

STROBING

 

PESTANYES XXL

Potser tens la gran sort de tenir unes pestanyes llargues i abundants, i tan sols arrisar-les o fer-te una permanent, ja estaràs llesta. Però si no ets tan afortunada, sempre  pots col·locarte unes pestanyes postisses xxl, que et donaran una mirada molt més sexy i atrevida.

PESTAÑAS XXL

 

CELLES “MESSY”

Aquesta tendència anima a lluir unes celles una mica desenfadades, això no significa despentinades. En portar-les una mica desenfadades transmet una sensació de celles naturals i molt més poblades. Però no oblidis que les teves celles han de tenir una forma i has d’haver-les definit abans d’apostar per aquesta tendència.

CEJAS MESSY

 

LLUENTORS LABIALS O ACABATS MAT?

Tornen els gloss o també anomenats lluentors labials , ja que a més d’hidratar també donen la sensació de naturalitat al look. Els colors més top són el to cirera i el clàssic vermell, però aquesta vegada en acabat mat.

STROBING

No dubteu a utilitzar aquestes tendències en el vostre gran dia!