El bosc sempre ha estat el millor refugi per a la màgia; la humitat de la terra, la fauna i la flora, la llum que es filtra, tímida, entre les fulles, l’olor a fusta i la puresa que desprèn l’entorn… Totes aquestes van ser les propietats que ens van incitar a convertir-ho en l’escenari de la nostra nova editorial al costat de La Champanera i de Flamintgo com a equip de producció.

Aquesta editorial tracta molts dels valors amb els quals treballem a L’Avetis, està impregnat de frescor, naturalitat i delicadesa. Fotografies que mostren una actitud descansada i lliure, els peus descalços de la model i la sensació de volatilitat que ens ofereix la faldilla d’aquest meravellós look a dues peces, li donen un toc d’allò més modern i “juvenil”.

Ella llueix un disseny simple però molt cuidat, amb un escot en forma triangular i un entrellaçat d’encaix, que assegura aquesta feminitat amb la qual solem sentir-nos identificades moltes de nosaltres. Al seu torn, l’obertura de l’esquena trenca amb la delicadesa i li dóna una pinzellada de sensualitat i caràcter. Destaquen les seves sabates de saló color lila de “La Prielle”, afegint-li color i vitalitat al outfit.

Respecte al beauty look, la Chelo Escobar va realitzar un maquillatge subtil, jugant amb algun to metàl·lic en els ulls i llavis nude. Amb una cua feta a base de nusos, va recollir la cabellera de la María Garrido, deixant a la vista les meravelloses arracades de pedres naturals de “Coolook” i el seu maxi anell.

Així que, com d’un encanteri es tractés, cadascun dels elements de la sessió van ser els ingredients perfectes amb els quals fer màgia i el resultat va ser el següent…

 

 

Desitgem que les hàgiu gaudit…

 

COL·LABORADORS

Fotografia | NG Estudi by Natalia García

Producció i estilisme | Flamintgo

Vestit | L’Avetis

Sabates | La Prielle

Joies | Coolook

Maquillatge i perruqueria | Chelo Escobar

Modelo | María Garrido