Una ocasió única per poder mostrar un avanç de la nova col·lecció 2018 de L’AVETIS al costat de Sandra Majada, del blog “Invitada Perfecta”.

Sandra tenia moltes ganes de tornar a vestir-se de núvia, encara que fos per un moment. Per poder sentir aquesta màgia que et fan sentir els nostres dissenys tan especials. I no podria ser d’una altra manera que amb el vestit de núvia Rosa, una de les nostres noves creacions per a la nova col·lecció 2018.

 invitada-perfecta-novia-lavetis-3

invitada-perfecta-novia-lavetis-5

Rosa és el vestit de núvia confeccionat en gasa de seda, que va enamorar a Sandra per la seva versatilitat, elegància i feminitat. El que més destaca és la seva part superior d’encaix amb escot en V, que s’allarga fins a l’esquena on guanya molt més protagonisme. Els últims detalls que fan únic al vestit de núvia Rosa, són la delicada terminació abotonada i la seva discreta cua.

invitada-perfecta-novia-lavetis-17 invitada-perfecta-novia-lavetis-21

Un altre dels atractius que li va encantar a Invitada Perfecta va ser la seva silueta tan marcada, que a la seva mateixa vegada li aportava molta lleugeresa en el moviment. Aquestes dues qualitats la van inspirar a crear un look molt natural, però amb un toc bucòlic.

invitada-perfecta-novia-lavetis-15

Sandra ho va combinar a la perfecció amb una preciosa diadema de Puntulina Tocats, a joc amb el ram de flors silvestres de Flores Búcaro. I per acabar de donar-li l’últim toc, va utilitzar unes sabates rosa nude de Salo Madrid, que van acabar de donar uniformitat a la resta del look de núvia bucòlica.

Com ella diu «Em tornaria a casar així »

invitada-perfecta-novia-lavetis-24

¡Esperem que us agradi!