Vestits de núvia fets a mà a Barcelona

lavetis-handmade-in-barcelona

Benvinguda a L’AVETIS. Oferim un servei de confecció de vestits de núvia que abasta tot el procés, des del moment en què tries el model i elaborem un patró individual fins a l’acabat final d’alta costura. Et convidem a que ens visitis i ens deixis cosir per a tu el vestit que estaves buscant.

El procés que seguim amb cadascuna de les núvies que confien en nosaltres és únic i individualitzat. L’equip de L’AVETIS compta amb una llarga experiència i estarà encantat de rebre’t al nostre atelier de Barcelona, escoltar els teus desitjos amb deteniment i posar tota la seva inventiva i la seva destresa en fer-los realitat. Al final, gràcies al que sabem sobre les teves preferències i al savoir faire del nostre personal, seràs la protagonista del teu propi conte de fades. A les nostres creacions el luxe acompanya sempre a la comoditat, i la innovació al gust clàssic, per complaure tant a les núvies més romàntiques i tradicionals com a les més atrevides. La satisfacció de les nostres clientes és la prioritat de L’AVETIS.


L’AVETIS

Confecció artesanal i a mida a Barcelona.

A L’AVETIS compartim el teu somni de dissenyar el vestit perfecte.


La tasca artesanal de costura per confeccionar un vestit de núvia a mida requereix seguir un procés en qual L’AVETIS et guia de principi a fi. Primer tries el model que millor respon a la teva idea, i a partir d’ell treballem junts per introduir els canvis de disseny necessaris fins que compleixi totes les teves especificacions. Llavors es posa en marxa el taller de costura: prenem mesures, realitzem un patró individual per a la núvia i tallem el teixit. A continuació es fan les proves i s’adapta el vestit fins que sigui perfecte. Finalment, passem a la fase d’alta costura en que el vestit de núvia adquireix el toc únic de sofisticació. Som aquí per ajudar-te a viure casament que sempre havies desitjat.

DESCOBREIX LA COL·LECCIÓ
POSA’T EN CONTACTE

Romantic Love


Descobreix-ho